Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rubinvölgyi Apartmanház
Cím: 7332 Magyaregregy, Kossuth u. 146.Email: rubinvolgyi.apartmanhaz@gmail.com
Telefon: (72) 420-378, (30) 279 9628Fax: 72/420-378
Gps: 46.25640106 , 18.30904961

Bemutatkozás

Üdüljön a vadregényes Keleti-Mecsek szívében: Magyaregregyen, a Rubinvölgyi Apartmanházban. Ha nyugodt pihenésre és kellemes erdei sétára vágyik, vagy éppen népes baráti társaságával akar együtt lenni, feltétlenül jöjjön el hozzánk. Egész évben nyitva vagyunk.

Az emeleti apartmanhoz kábeltévés nagy nappali, teljesen felszerelt konyha és ebédlõ, valamint 10 fõ befogadására alkalmas 3 db nagyméretû szoba tartozik. A földszinti apartman 2 fõ részére van berendezve.

A hatalmas, zárt udvarban 5 autó elhelyezésére is lehetõség van.

A házban csak a vendégek tartózkodnak, a házigazda a faluban távolabb lakik.

A falu határában áll a középkorban épült Máré vára, melynek környékérõl rengeteg túraútvonal indul. A Várvölgy elején üzemel a falu erdei fürdõje. A európai kéktúra egyes szakaszai is falunk határában vannak. Ezek közé tartozik a Csepegõ-sziklához, a Csurgóhoz, a Pusztabányai Üveghuta-romhoz, a Püspökszentlászlói Arborétumhoz, a Zengõ-hegyi és a Cigány-hegyi kilátóhoz vezetõ út is. A faluban található a zarándokok által kedvelt, csodatévõ vizû Szent-kút.

A közeli Szászváron vadaspark fogadja a látogatókat.

A Sikondai Welnessfürdõ minden korosztály számára élményt nyújt.

Látogatást lehet tenni az Abaligeti Cseppkõbarlagba és Denevérmúzeumba, a Zengõvárkonyi Tojásmúzeumba.

Aki pedig ügyességét és állóképességét akarja próbára tenni, a keresse fel a Mecsextrém Parkot, ahol alpesi kötélpálya, bob, és erdei quadmotorozási lehetõség várja.

Igény szerint programot is szervezünk a vendégeknek, a meghívjuk õket borkóstolásra a Szent-kúti völgyben lévõ présházunkhoz.

Üdülési csekket is elfogadunk.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink